Pozdrav in nadaljevanje dela

Pozdravljeni!

Vsem žrtvam zloglasnega ZFPP – Zakona o finančnem poslovanju podjetij prav lep pozdrav. Upam, da ste pandemijo preživeli dobro, upam, da se bomo še naprej prizadevali za kakršnokoli rešitev – za vsaj delno popravo krivic, kajti realne škode ki nam je bila povzročena nikoli ne bomo dobili povrnjene.

Dobesedno pred padcem vlade Marjana Šarca smo imeli dogovorjen pomemben sestanek, le ta je odpadel in naša aktivnost je zastala vse do danes. Vse do danes se ni ničesar dogajalo. Po 18/05/2020, naslednji teden, se aktivnosti ponovno pričnejo in to v DZ.

Za sodelovanje z vsemi vejami oblasti pa nujno potrebujemo stroko, le to pa je potrebno plačati, vsaj fiksne stroške, ki jih te osebe imajo z nami in z pripravo dokumentacije tako za DZ kot za Evropsko komisijo.

Vse člane in prizadete prosimo za prispevek, saj brez finančne podpore ne bo šlo. Člani UO ZZZP – CINIP so že večkrat založili svoja sredstva za poplačilo stroškov, tako doma kot v tujini, teh sredstev je že okoli 10.000 €.

Zavedati se moramo, da imamo pred sabo verjetno zadnjo priložnost za rešitev tega perečega problema, saj je sedanja vlada to poskušala popraviti že dvakrat, sedaj pa upamo, da bomo z stroko in z profesionalnostjo dosegli nekakšen uspeh.

Pozivamo vse ki so kakorkoli prizadeti z ZFPP, da se javijo UO, da se aktivneje vključijo s predlogi za reševanje vseh težav od vsebinskih in finančnih.

S spoštovanjem,

Janez Mohorič