Dobre želje

Prof. dr. Šime Ivanjko

Zpričetkom Novega leta nikakor ne morem mimo neverjetne aktivnosti v preteklem letu s katero je bilo zaznamovano z našo – predvsem pa vašo aktivnostjo glede nekakšne poprave krivic za tisoče prizadetih ljudi – podjetnikov.  

Kako želeti vse dobro v Novem letu človeku, ki je bil nenehno na razpolago številnim izgubljenim (dušam) zaradi nerazumljivega ZFPP, nenehno se poglabljal v srž problema, objavljal argumentirane članke, se kljub bolezni udeleževal sestankov v Ljubljani, kakorkoli že je, človek ostane brez besed, same besede zahvale se zdijo kot nekaj malega, nekaj izgubljenega v povprečju,  veliko več ostane v zavesti ljudi, kateri imajo občutek da jih le niso vsi zapustili, da je še vedno nekdo nekje ki je pripravljen prisluhniti težavam in pomagati reševati zapleten – kompleksen problem okrog ZFPP.

Ja prof. Sime Ivanjko, res iskrene želje in vse dobro, predvsem pa zdravja v letu 22 v mojem imenu in imenu vseh oškodovanih.

Zavedam, se, da nas čaka še veliko dela, da bomo morali z izredno natančnostjo -argumenti nastopati proti vsemogočni državi, ali bo profesionalna stroka sposobna odigrati svojo pozitivno vlogo pa je verjetno odvisno od nas samih.

Še enkrat vse dobro

Z vsem spoštovanjem

Janez Mohorič